Daddy cool

IMG_4278

In het weekend zette je plaatjes op van Toto, Madonna, Michael J, Simply red, Roch Voisine, France Gal (voor mama dan), en nog zoveel meer. Het is mijn happy myziek als ik onderweg ben en wat lost ben on the road. Niet altijd letterlijk. Geen dag zonder muziek, rockstar!  – hij speelde vroeger in een bandje, lang haar, wijde broekspijpen, you get the picture – Ik word happy van live music (concertjes/festivals), mijn natuurlijke drug. Zou het in de genen zitten? Je gaat ook echt op in series en films. Check. Van bewegende beelden naar fotografie, de stap is klein. We hebben geen groene vingers en zijn van nature geen echte adreline kick junkies (10km lopen of fietsen, het is geen must) 🙂 We zijn het niet altijd eens, het kan ook wel eens serieus botsen, onze visies. Maar waar jij ook naar streeft is om eerlijk en oprecht door het leven te gaan. En ik kan altijd op je rekenen om mij naar Zaventem te brengen, als ik weer eens op avontuur ga. Zoals jij ook graag de wereld hebt ontdekt en je met al je verhalen ons jaloers maakte als je thuiskwam na een worktrip. Je spreekt ook heel vlot in lokale accenten, dat zelfs de Fransmannen begonnen te gissen van welke streek je was. Je mooiste accent is natuurlijk dat van #negenduust waar je opgroeide. De stad waar ik zo van hou. We zeggen het niet vaak met woorden. Maar ik zie veel van jou in mij, daddy cool. Hoop dat je trots bent. Liefs ❤️ 

– je kleinste dochter

(En dat schrijven heb ik van de mama, en de rest 😉)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s