Coaching

Het leven leven. Hoe doe je dat?  En meegaan met die golven? Soms dobber je rustig op een kalme zee. Soms vind je die reddingsboei niet en voelt het alsof je kopje ondergaat. Soms lukt het om mee te surfen en in flow te zijn. En dat is allemaal oké. Alleen heb je soms een duwtje nodig, als je bootje te veel doelloos ronddobbert, of als je besluiteloos aan de vloedlijn staat (en geen keuze durft te maken), of als je te veel kopje ondergaat en niet naar adem kan happen (en alles je overspoelt). 

Ik help jou graag, als je even een anker nodig hebt om je eigen kracht te (her)ontdekken. In een gesprek kan ik je meer tools aanreiken om dichterbij jezelf te blijven en authentieke keuzes te maken. Want iedereen heeft het recht zich vrij te voelen, en te leven zoals hij/zij wil, met respect voor de ander en met een open geest voor wat we niet kunnen veranderen. Vertrouwen in het universum, en in de golven. En leren surfen. 

Daarom help ik je graag met volgende thema’s :

passies (her)ontdekken : alles zit al in je ! Yes, geloof het maar 😉 

veerkracht & mindset verhogen : je gedachten zijn krachten. 

bewustzijn vergroten : je patronen herkennen en ombuigen. 

authentieke keuzes maken : je identiteit en waarden begrijpen. 

doelen stellen en behalen (én je dromen waarmaken) : concrete actieplannen opstellen & jezelf “accountable” houden voor elke stap.   

beter communiceren : meer leren over je eigen model van de wereld en dat van de ander, respectvol luisteren en betere grenzen stellen . 

Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, om met jou mee op pad te gaan en mee te schrijven aan jouw verhaal.  Naar jezelf durven kijken is vaak de eerste stap om in beweging te komen. Als je meer info wil over mijn traject, klik even door naar de pagina Over mij.

We are all a work in progress and a masterpiece at the same time. 🧡

Stuur me gerust een berichtje voor meer info. Of neem contact op via social media. En plan een virtuele koffiedate in 😉 Mail me!

Alvast bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot gauw!