Coaching

“What’s your story?”

JOUW VERHAAL. MIJN VERHAAL. ONS VERHAAL.  VERHALEN VERBINDEN.

Histoires d’Elle(s) was tot nu toe vooral een blog om “verhalen” te delen, als single dertiger, als vrouw, als fotografe, als reizigster, als avonturierster, in de vele uitdagingen van het leven op deze magische aardbol. Mijn passie als fotografe :  het vastleggen van wat mijn blik vangt. Om positiviteit te delen en te tonen dat er magie in elke dag zit. Mijn andere passie is schrijven, over het leven en over groeien. Dat het soms echt lastig is, met vallen en opstaan. En vooral door te delen, merken dat je niet alleen bent op dat pad. De blog is vooral een spiegel. Want het valt niet mee kwetsbaarheid te tonen. Maar daar schuilt mijn én ook jouw kracht. Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, om met jou mee op pad te gaan en hier en daar mee te schrijven aan jouw verhaal.

Ik wil en kan jouw verhaal in beeld te brengen, letterlijk dan, door achter de lens te gaan staan. En de magie vast te leggen van wie je graag ziet, wat je graag doet, waar je graag bent. Als je een fotoshoot wil boeken, I’m still your woman! Check out mijn Instagram voor inspiratie.

Daarnaast wil ik ook meeschrijven aan jouw verhaal, door jou dat te laten vertellen, letterlijk, met mezelf als jouw spiegel, als coach dus. Om samen op zoek te gaan naar dat gouden randje, het klein gelukske en het licht aan te doen in die kamers waar je nog niet durfde kijken. Geloof me, het is de moeite. Dat ontdekte ik tijdens mijn opleiding als coach bij YourCoach.

We are all “a work in progress”.

COACHING

Kort samengevat : IK BRENG JOU(W) (VERHAAL) IN BEELD, WANT NAAR JEZELF KIJKEN IS DE EERSTE STAP VOOR VERANDERING (of misschien juist eindelijk die acceptie die je al altijd zocht).

Ik ontwikkelde een Coaching traject, voor al wie zin heeft om op een creatieve manier zijn of haar verhaal te (her)schrijven.

Als je op zoek bent naar iets nieuws,

als je zin hebt om verandering te zien,

als je beter inzicht wil verwerven in wie je bent en wat je pad is,

als je die volgende stap graag wil zetten en je dat laatste zetje nodig hebt,

als je op zoek bent naar begrip en zingeving,

als je je verhaal wil delen en op zoek bent naar antwoorden,

als je dat klein geluk wil ervaren en dat gouden randje wil zien …

Stuur me een bericht, dan hou ik jou op de hoogte.

Wat bied ik aan?

Je kan kiezen voor 1 individuele workshop of coaching sessie. Je kan ook beslissen om een mini-traject te volgen (3 sessies, te combineren naar wens). Aan jou de keuze !

individuele coachingsessie (1u-1,5u) : in een individuele sessie zoeken we een antwoord op jouw vraag. Mogelijks zal je ervaren dat 1 sessie heel beperkt is om een duidelijk antwoord te krijgen op jouw vraag, maar ik sta erop dat je elke sessie iets kan meenemen voor jezelf, hoe klein dat inzicht ook is. Ik geloof dat alles begint bij mini-stapjes. En ik wil aan jou de vrijheid laten om te voelen hoe zo’n sessie loopt en of dit voor jou werkt.

Indien je beslist om een traject te doen, van 3 tot 6 sessies, of meer, dan bekijken we uiteraard je wens en kan je nog instappen op een korting als je bijboekt.

thema workshops

  • Show me your story : in deze workshop ligt de focus op “Wie ben ik?” en gaan we creatief aan de slag (lees : met de camera) om te ontdekken wie of wat jou blij maakt. Zodat je meer op dat kan focussen in je leven, onder het motto : je gedrag (en wat je doet) zegt meer over wie je bent dan wat je zegt. En soms zeggen we iets vanuit onze patronen of wat van ons verwacht wordt, maar dit strookt niet per se met wie we zijn en waar we zelf energie van krijgen.

“Do more of what makes you happy”

  • Write your next chapter: in deze workshop ligt de focus op “Wat wil ik?”, waarbij ik mogelijks gebruik maak van enkele technieken zoals schrijfoefeningen (flow writing), intuïtief tekenen of visualisaties. Deze helpen om je next step helder te krijgen of je droom concreter te maken.

“If you can imagine it, you can dream it.”

  • Nature heals : walk the talk. Om in beweging te komen in je leven, gaan we in deze workshop ook letterlijk bewegen. Deze workshop is een mindful wandeling in de natuur, waar we oefeningen gaan doen, om meer te verbinden met je lichaam. Ademhalen, visualiseren, bewegen, dansen? Heb je er zin in? `

“Your body knows before the mind does”

Hoe werkt het?

1e introgesprek van 30min. Dit kan via videocall (Corona-proof). Op die manier leer ik jou beter kennen en jij mij. Zo kunnen we ontdekken of ik jou kan helpen om je verhaal te schrijven.

Vooraf stuur ik mogelijks al een kennismakingsopdracht of vragenlijst, afhankelijk van jouw coachvraag.

contract-afspraken : na dit introgesprek stuur ik jou de afspraken voor jouw sessie of traject, met de belangrijkste do’s and don’ts.

per sessie of traject, is de betaling cash ter plaatse of via overschrijving op voorhand. Dit gaat bij voorkeur live door, maar kan ook via videocall indien gewenst.

-alles wat we bespreken is vertrouwelijk en zal nooit gedeeld worden met derden.

Cuanta costa?

-Per sessie : 75 euro (1u) – 95 euro (1,5u)

-Per workshop : 125-150 euro (1,5u-2u)

-Als je een mini-traject boekt, 3 sessies of workshops : 10% korting op de totaalprijs.

-Als je een maxi-traject boekt,  6-9 sessies of workshops : 20% korting op de totaalprijs.

Achtergrond:

Ik volgde een training in Coaching Essentials en een NLP bootcamp bij YourCoach (en haalde begin juli mijn certificaat), waarbij ik reeds een aantal basistechnieken in mijn rugzak meekreeg, om mee aan de slag te gaan.

Ik lees ook heel veel om me verder te verdiepen in zelfontwikkeling en persoonlijke groei oa. Brené Brown, Dirk De Wachter, … Mijn leeslijst vind je hier (tbc).

Ik volg  af en toe webinars, zoals die van Eva Daeleman, “Woman Up” en “De Kracht van Keuzes”, van Karen Adriaenssens. Deze zijn grote inspiratiebronnen voor me. Beide dames zijn zelf actief als coaches.

Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt, en ik ben onderweg! Ga je mee?

Volgend jaar wil ik graag de Professional Coaching Training of NLP Pro van YourCoach volgen om me nog verder te verdiepen en mijn traject te vervolledigen.

Alvast bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot gauw!