Coaching

Coaching, say whut?! 

Het lijkt een trendy ‘beroep’, coaching. Al die coachpraktijken rijzen als paddestoelen uit de grond (haha, het is er wel het seizoen voor). Hoe kan het ook anders, de nood is hoog in deze tijden, waarin we ons veel vragen stellen en weinig antwoorden vinden. Voor mij is het eerder een roeping, dan een beroep. Een roeping om met iemand mee op pad te gaan. En samen naar antwoorden te zoeken. 

Al die blabla, zeg?! Niets voor mij. 

En dat is het net niet! Het is geen gesprekstherapie. Je moet natuurlijk wel iets zeggen (duh :-)), maar ikzelf had al coachingsessies, met veel stiltes en doe-momenten. En ik kwam in beweging op een andere manier. En doeltreffend! 

Coachen zonder blabla, dat is de YourCoach filosofie. Het brengt je ECHT in beweging! 

Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, zeker om met jou mee op pad te gaan en hier en daar mee te schrijven aan jouw verhaal. Als Coach, breng ik jou(w) (verhaal) in beeld, figuurlijk dan. Want naar jezelf durven kijken is vaak de eerste stap om in beweging te komen.

We are all a work in progress and a masterpiece at the same time. 🧡

Ik ontwikkelde een Coaching traject, voor al wie zin heeft om op een doeltreffende en creatieve manier zijn of haar verhaal te (her)schrijven.

Voor wie? 

Als je op zoek bent naar meer zelfliefde,

als je zin hebt in ‘iets anders’ in je leven,

als je beter inzicht wil verwerven in wie je bent,

als je die volgende stap graag wil zetten en je dat laatste zetje nodig hebt,

als je op zoek bent naar begrip en zingeving in je loopbaan of privé,

als je op zoek bent naar antwoorden,

als je dat klein geluk wil ervaren, dat gouden randje wil zien, die vlinders wil voelen 🦋 …

Stuur me gerust een berichtje voor meer info!

Wat mag je verwachten?

Je kan kiezen voor 1 individuele coaching sessie of workshop. Je kan ook beslissen om een mini-traject te volgen (3 sessies, te combineren naar wens). Aan jou de keuze !

individuele coachingsessie (1u-1,5u) : in een individuele sessie zoeken we een antwoord op jouw vraag. Mogelijks zal je ervaren dat 1 sessie heel beperkt is om een duidelijk antwoord te krijgen op jouw vraag, maar ik sta erop dat je elke sessie iets kan meenemen voor jezelf, hoe klein dat inzicht ook is. Ik geloof dat alles begint bij mini-stapjes. En ik wil aan jou de vrijheid laten om te voelen hoe zo’n sessie loopt en of dit voor jou werkt.

thema workshops

  • Show me your story : in deze workshop ligt de focus op “Wie ben ik?” en gaan we creatief aan de slag om te ontdekken wie of wat jou blij maakt. Zodat je meer op dat kan focussen in je leven, onder het motto : je gedrag (en wat je doet) zegt meer over wie je bent dan wat je zegt. En soms zeggen we iets vanuit onze patronen of wat van ons verwacht wordt, maar dit strookt niet per se met wie we zijn en waar we zelf energie van krijgen.

“Do more of what makes you happy”

  • Write your next chapter: in deze workshop ligt de focus op “Wat wil ik?”, waarbij ik mogelijks gebruik maak van enkele technieken zoals schrijfoefeningen (flow writing), intuïtief tekenen of visualisaties. Deze helpen om je next step helder te krijgen of je droom concreter te maken.

“If you can imagine it, you can dream it.”

  • Nature heals : walk the talk. Om in beweging te komen in je leven, gaan we in deze workshop ook letterlijk bewegen. Deze workshop is een mindful wandeling in de natuur, waar we oefeningen gaan doen, om meer te verbinden met je lichaam. Ademhalen, visualiseren, bewegen, dansen? Heb je er zin in? `

“Your body knows before the mind does”

Hoe werkt het?

1e introgesprek van 30min. Dit kan via videocall (voorlopig geen live sessie). Op die manier leer ik jou beter kennen en jij mij. Zo kunnen we ontdekken of ik jou kan helpen om je verhaal te schrijven.

Contract-afspraken : na dit introgesprek stuur ik jou de afspraken voor jouw sessie of traject, met de belangrijkste do’s and don’ts.

Per sessie of traject, is de betaling via overschrijving (of payconic). De sessies gaan door via videocall momenteel, behalve bij de wandelcoaching (uiteraard op 1,5m, coronaproof).

-Alles wat we bespreken is vertrouwelijk en zal nooit gedeeld worden met derden.

-Indien je beslist om een traject te doen, van 3 tot 6 sessies, of meer, dan bekijken we uiteraard je wens en kan je nog instappen op een korting als je bijboekt.

Achtergrond

Ik volgde een training in Coaching Essentials en een NLP bootcamp bij YourCoach (en haalde begin juli 2020 mijn certificaat), waarbij ik reeds een aantal basistechnieken in mijn rugzak meekreeg, om mee aan de slag te gaan.

Ik lees ook heel veel om me verder te verdiepen in zelfontwikkeling en persoonlijke groei oa. Brené Brown, Dirk De Wachter,  Glennon Doyle, Eva Daeleman, Jutta Borms, Leen Dendievel, Evi Hanssens, … Mijn leeslijst vind je binnenkort hier (under construction).

Volgend jaar wil ik graag de Professional Coaching Training of NLP Pro van YourCoach volgen om me nog verder te verdiepen en mijn traject te vervolledigen.

Het pad ontvouwt zich terwijl je het bewandelt, en ik ben onderweg! Ga je mee?

Alvast bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot gauw!