Coaching

Coaching, say whut?! 

Het lijkt een trendy ‘beroep’, coaching. Al die coachpraktijken rijzen als paddestoelen uit de grond (haha, het is er wel het seizoen voor). Hoe kan het ook anders, de nood is hoog in deze tijden, waarin we ons veel vragen stellen en weinig antwoorden vinden. Voor mij is het eerder een missie, dan een beroep.  Samen met iemand mee op pad gaan. En samen naar antwoorden zoeken. 

Al die blabla, zeg?! Niets voor mij. 

En dat is het net niet! Het is geen gesprekstherapie. Je moet natuurlijk wel iets zeggen (duh :-)), maar ikzelf had al coachingsessies, met veel stiltes en doe-momenten. En ik kwam in beweging op een andere manier. En doeltreffend! 

Coachen zonder blabla, dat is de YourCoach filosofie. Het brengt je ECHT in beweging! Ik volgde de Essentials training van YourCoach en dat was zo verhelderend. 

Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, zeker om met jou mee op pad te gaan en hier en daar mee te schrijven aan jouw verhaal. Als Coach, breng ik jou(w) (verhaal) in beeld, figuurlijk dan. Want naar jezelf durven kijken is vaak de eerste stap om in beweging te komen.

We are all a work in progress and a masterpiece at the same time. 🧡

Ik begeleid je graag op jouw Coaching traject: voor al wie zin heeft om op een doeltreffende en creatieve manier zijn of haar verhaal te (her)schrijven.

Dus,

Als je op zoek bent naar meer zelfliefde,

als je zin hebt in ‘iets anders’ in je leven,

als je beter inzicht wil verwerven in wie je bent,

als je die volgende stap graag wil zetten en je dat laatste zetje nodig hebt,

als je op zoek bent naar begrip en zingeving in je loopbaan of privé,

als je op zoek bent naar antwoorden,

als je dat klein geluk wil ervaren, dat gouden randje wil zien, die vlinders wil voelen 🦋 …

Stuur me gerust een berichtje voor meer info!

Alvast bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot gauw!