Coaching

Coaching, say whut?! 

Het lijkt een trendy ‘beroep’, coaching. Al die coach praktijken rijzen als paddestoelen uit de grond. Hoe kan het ook anders, de nood is hoog in deze tijden, waarin we ons veel vragen stellen en weinig antwoorden vinden. Voor mij is het eerder een missie, dan een beroep.  Samen met iemand mee op pad gaan. En samen naar antwoorden zoeken. 

Al die blabla, zeg?! Niets voor mij. 

En dat is het net niet! Het is geen gesprekstherapie. Je moet natuurlijk wel iets zeggen, maar ikzelf had al coaching sessies, met veel stiltes en doe-momenten. En ik kwam in beweging op een andere manier. En doeltreffend! 

Coachen zonder blabla, dat is de YourCoach filosofie. Het brengt je ECHT in beweging! 

Ik volgde de Essentials training in 2020 bij YourCoach Gent en dit jaar ben ik helemaal ondergedompeld in de wondere wereld van NLP. De NLP Practitioner training was een eye-opener om beter te leren communiceren, duidelijke doelen te stellen en vooral om in te zien hoe ons brein werkt en hoe we dat anders kunnen programmeren. Want daar staat NLP voor, “Neuro-Linguïstisch Programmeren”. Deze technieken en oefeningen pas ik toe in een coach-gesprek, afhankelijk van de vraag.

Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, om met jou mee op pad te gaan en mee te schrijven aan jouw verhaal. Als Coach, breng ik jou(w) (verhaal) in beeld, figuurlijk dan. Want naar jezelf durven kijken is vaak de eerste stap om in beweging te komen.

We are all a work in progress and a masterpiece at the same time. 🧡

Ik begeleid je graag op jouw Coaching-traject:

-voor al wie zin heeft om op een doeltreffende en creatieve manier zijn of haar verhaal te (her)schrijven.

-voor al wie dat extra duwtje nodig heeft, om terug te stralen en opnieuw connectie te maken met wat je echt wil !

Stuur me gerust een berichtje voor meer info. Of neem contact op via social media.

Alvast bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot gauw!