Over mij.

Ik ben Stephanie.  Een 38-jarige vrouw op zoek naar balans, meer zelfliefde en vrijheid.  

Tot op heden nog steeds een struikelende piekeraar, perfectionist en people-pleaser én HSP. 

Door een lange zoektocht en een paar spreekwoordelijke muren ben ik op het pad gekomen van meer bewustwording, gezonde voeding, energetische werk & therapie én uiteindelijk ook Coaching. 

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit, respect, openheid en persoonlijke groei. 

En daar wil ik anderen ook in ondersteunen: ontdekken wie je bent, onder al die laagjes, en authentieke keuzes maken die leiden tot meer jij, tot meer (innerlijke) vrijheid, tot meer zelfliefde, met respect voor je omgeving. Een stapje naar meer bewustwording en groei om meer of opnieuw te shinen en zo ook anderen te inspireren. “The ripple effect”.  Ik ben fan. 

You lose everything when you don’t love yourself, and gain everything when you do. 

  • Rupi Kaur. 

Ik volgde de Essentials training in 2020 bij YourCoach Gent en dit jaar ben ik helemaal ondergedompeld in de wondere wereld van NLP. De NLP Practitioner training was een eye-opener om beter te leren communiceren, duidelijke doelen te stellen en vooral om in te zien hoe ons brein werkt en hoe we dat anders kunnen programmeren. Want daar staat NLP voor, “Neuro-Linguïstisch Programmeren”. Deze technieken en oefeningen pas ik toe in een coach-gesprek, afhankelijk van de vraag.

Coachen zonder blabla, dat is de YourCoach filosofie. Het brengt je ECHT in beweging!

Nog meer over mij:

Ik ben gepassioneerd door fotografie, reizen, literatuur (een echte boekenwurm), bewust ouderschap, yoga en nog veel meer. Ik hou ervan om bij te leren en ervaringen op te doen.

Mijn lievelingsplek is de zee. Daar kom ik tot rust, kan ik vertragen en filosoferen. Bij voorkeur met mijn lief.

Ik ben ook plusmama en ontdek de vele facetten van co-ouderschap. Een nieuwe wereld gaat voor me open.

Verder heb ik een grote droom: een (best-selling) boek schrijven, bij voorkeur in mijn strandhuis met zicht op zee natuurlijk. De plek is nog onduidelijk, maar ik heb mijn hart verloren aan Bali, en Ibiza kan er ook wel mee door. Of Zeeland 😉

Let’s talk! ❤