Over mij.

Ik ben Stephanie.  Een 40-jarige vrouw op zoek naar balans, nog meer zelfliefde en vrijheid.  

Tot op heden nog steeds een struikelende piekeraar, recovering perfectionist & people-pleaser en hoogsensitief (HSP). #workinprogress

Door een lange zoektocht en een paar spreekwoordelijke muren ben ik op het pad gekomen van meer bewustwording, gezonde voeding, energetisch werk & therapie én uiteindelijk ook coaching. 

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit, bewustzijn, inspiratie en persoonlijke groei. 

En daar wil ik anderen ook in ondersteunen: ontdekken wie je bent, onder al die laagjes, en authentieke keuzes maken die leiden tot meer jij, tot meer (innerlijke) vrijheid, tot meer zelfliefde, met respect voor je omgeving. Een stapje naar meer bewustwording en groei om meer of opnieuw te shinen en zo ook anderen te inspireren. Want als jij gelukkiger bent, dan is je omgeving dat ook. “The ripple effect”.  Ik ben fan. 

You lose everything when you don’t love yourself, and gain everything when you do. – Rupi Kaur. 

Ik volgde de Essentials training in 2020 bij YourCoach in Gent en in 2021 koos ik voor de wondere wereld van NLP. De NLP Practitioner training was een eye-opener om beter te leren communiceren, duidelijke doelen te stellen en vooral om in te zien hoe ons brein werkt en hoe we dat anders kunnen programmeren. Want daar staat NLP voor, “Neuro-Linguïstisch Programmeren”, alsook de studie van het gedrag van succesvolle personen. Deze technieken en oefeningen pas ik toe in een coach-gesprek, afhankelijk van de vraag. Coachen zonder blablabla, dat is de YourCoach filosofie. Het brengt je ECHT in beweging!

Nog meer over mij:

Ik ben gepassioneerd door fotografie, reizen, literatuur (een echte boekenwurm), bewust ouderschap, yoga en nog veel meer. Ik hou ervan om bij te leren en ervaringen op te doen.

Mijn lievelingsplek is de zee. Daar kom ik tot rust, kan ik vertragen en filosoferen. Bij voorkeur in goeie compagnie.

Mijn allergrootste zielswens : mama worden samen met een liefdevolle partner naast me, een warm gezin.

Verder heb ik een grote droom: een (best-selling) boek schrijven, bij voorkeur in mijn strandhuis met zicht op zee natuurlijk. De plek is nog onduidelijk, maar ik heb mijn hart verloren aan Bali, en Ibiza kan er ook wel mee door. Of Zeeland 😉

Let’s talk! ❤

Opleidingsoverzicht :

2019 : Creative Consciousness – Bewust Leven training (4 dagen)

2020: YourCoach – Integrale Coaching Essentials (6 dagen)

2021: YourCoach – NLP Practitioner (8 dagen)

2022 : Wings & Wonders – Music & Coaching (2 dagen)