Who do I choose to be?

Ondertussen staan er 36 lentes op de teller sinds gisteren (Hoera, FEEST 1!), is die nieuwe uitdaging ook een feit (FEEST 2) en zet ik ook nieuwe stapjes in de liefde (DANSEN x3). Je zou bijna haast gaan geloven dat ik in een positieve flow zit, zo na het volgen van die Master 1 training. Hum? Voor de sceptici onder ons, het is bewezen, die trainers van Creative Consciousness zijn goed in hun vak dus 😉 Of is alles gewoon toeval? Ik neem je even mee in mijn verhaal.

Who do I choose to be?

Dat is de vraag die ik elke dag lees, sinds ik de training volgde in Maastricht. Want de keuze is aan jou, om te zijn wie je wil zijn.

En hoe doe je dat nu?

Doordat ik mij bewuster ben van wie ik ben of wil zijn, kan ik ook beter mijn eigen geluk nastreven, mijn dromen volgen. YES!

Ik kan de training omschrijven als een zotte rollercoaster met veel bochten en verrassingen. Maar zoals altijd met een rollercoaster, had ik wat weerstand in het begin, de angst bekroop me totdat ik plots de wind in mijn haren voelde, de snelheid verhoogde en met de armen in de lucht, gillend van plezier, genoot ik van de vrijheid en de adrenaline rush. Bevrijd en zelfzeker, de toekomst tegemoet. Klinkt zalig, niet?

Tijdens deze training werd ik me bewust dat veel van mijn doen, denken en voelen gestuurd is door mijn onderbewustzijn. En ik leerde hier vooral het belemmerende van inzien. De kracht ligt echt in jezelf, daar zit de mogelijkheid tot creatie, tot commitment, tot gewaar-zijn. Als ik aanwezig ben, in het moment en daar aan mezelf beloof 100% te kiezen voor wat is, dan komt er een soort rust, energie en zelfzekerheid die ik nooit eerder had. En alleen als er ruimte komt om terug echt die energie te voelen en alles toe te laten, komt ook de vrijheid om voor jezelf het leven uit te stippelen dat je wil, om na te streven wat jou gelukkig maakt. En dan pas kan alles zijn wat moet, dan komt de flow. Dan trek je aan wat je uitstuurt in het universum en kan alles stromen. Dus doe mee : aanvaard wat is, laat los wat niet meer moet zijn en kies voor jezelf. Je niet meer laten leiden door je beperkende gedachten over jezelf, de emoties die bepaalde patronen oproepen en de algemene conditionering over hoe iets moet zijn, is heel bevrijdend. Misschien klinkt het allemaal een beetje vreemd. Maar ik nodig je uit om het te ontdekken en vooral te voelen wat het met je doet.

Ga je mee on the journey? I’m in. De wereld wordt een mooiere plek en jij kan je mooiste zelf ontdekken. Als dat niet fantastisch is!

Ga naar www.creativeconsciousness.nl of www.creativeconsciousness.be voor meer info.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s