Quarantaine dagboek: Gemis x oneindig

Week 5 in ons kot. Rampzalig past wel bij de start van deze week. En ik ben niet alleen, met dat gevoel. Heel veel mensen zijn het grondig beu. Al weten we waarom we het doen. Uiteraard. En we zijn gezond.

Sommige dagen zijn gewoon k*t. Maar om heel eerlijk te zijn, is dat toch ook als het leven zijn “normale” gangetje gaat. Dan zijn er ook baaldagen, alleen heb je dan meer afleiding om die toe te dekken of te ontlopen. Nu kan je niet aan jezelf ontsnappen. Het is leven met een vergrootglas op al je emoties, patronen en slechte gewoontes. Als single huishouden, erger ik me soms nu nog meer aan mijn alleen-zijn. Ik merk meer en meer het gemis aan normaal menselijk contact, in fysieke aanwezigheid van elkaar zijn. Huidhonger x 1000. Het neemt soms hallucinante proporties aan. Het enige wat afleiding biedt is schrijven en fotograferen. Bij deze, de daad bij het woord gevoegd.

(Oh, en ik mis de zee, mensen, ik mis echt het zand tussen mijn tenen en het ruisen van de golven. #myhappyplace #grootgemis #natureplaysnaturewins)

Omdat beelden meer zeggen dan woorden. Hierbij een “Canon”-Corona wandeling, door het park en de straten van mijn dorp. Zodat we later kunnen terugblikken op deze uitzonderlijke tijden, die soms wat surreël aandoen. Met stille getuigen van berenjacht en politielinten aan speeltuinen…

#staysafe #blijfinuwkot #bettertogether  #photographylove #gemis

Gemis maal oneindig

Huidverlangen min aanraking

Weerspiegeling plus fonkelende blik

Stemgeluid gedeeld door Zoomboxen

De rekensom is plusminus

Ik maal jij

Is gedeeld geluk

Ik waar jij bent

Is nu enkel hier

In mijn hart

Dat klopt luid

maal oneindig ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s