Bali-love

Het was een magische reis naar het verre Bali. De eerste keer dat ik naar het Oosten ging én ook zo lang onderweg was (bijna 20u vliegen!). WAT EEN EILAND !!! A.A.N.R.A.D.E.R.

Bali is normaal een huwelijksbestemming, oké, het puilt er uit van de liefde, dus misschien niet onlogisch. Voor mij was het vooral een trip liefde naar mezelf, de natuur en naar het universum. De energie die je daar voelt, kan je niet beschrijven met woorden. Je zal het snappen als je daar bent. De magie kan ik ook enkel met beelden illustreren en dan nog.

De yoga retreat in Ubud met @adyogini was een reis naar mezelf, het loslaten van oude patronen en verwachtingen, connectie maken met de stilte, met mijn hartewensen, met mijn lichaam dat bol stond van de stress bij aankomst. Het was helend, zuiverend (die darmdetox bespaar ik je hier), verwarmend, ontspannend, intens. En zoals in Zanzibar, een reis rijk aan mooie zielen. Sommige van hen kende ik van de eerste yoga-trip. Zalig toch, elkaars pad terug kruisen aan de andere kant van de wereld. En zien dat iedereen gegroeid is. Kleine stapjes vooruit, dichter naar jezelf. Adriana heeft ons die week heel wat geleerd en vooral een spiegel voorgehouden. Niets moest, alles kan. De stiltedag kwam als geroepen, zonder geluid, geen telefoon of wifi – dat was voor de meesten van ons een uitdaging, maar heel verrijkend achteraf.

Het verslag van onze uitstapjes en mijn mini-duo reisje nadien (Sanur, Nusa Ceningan & Canggu) vind je hieronder als fotoreportage.  Genieten van de Bali-magie ❤

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s