Not all those who wander are lost

Histoires d’Elles was tot nu toe vooral een blog om mijn “histoires” (Frans/Gents voor verhalen) te delen over de vele uitdagingen van het leven op deze magische aardbol. Ook om positiviteit te delen en te tonen dat er magie in elke dag zit. Mijn passie is schrijven, over het leven en over groeien. Dat het soms echt lastig is, met vallen en opstaan. En vooral door het te delen met anderen, merken dat je niet alleen bent op dat hobbelig pad. De blog is als het ware een spiegel, ook voor mezelf. Want het valt niet mee je kwetsbaarheid te tonen.

Mijn andere passie is fotografie. Ik breng graag “verhalen” in beeld, letterlijk dan, door achter de lens te gaan staan. De magie vastleggen van wie je graag ziet, wat je graag doet, waar je graag bent in een fotoshoot? I’m your woman! Voor inspiratie, klik hier* (under constuction) voor beelden van mijn fotoshoots. Of ga naar Facebook of Instagram.

Mijn goesting om anderen te inspireren is groot, om mee op pad te gaan en hier en daar mee te schrijven aan jouw verhaal.

En dus mijn derde passie, last but not least: mensen helpen groeien. Mensen inspireren, raken, in beweging brengen, met mezelf als jouw spiegel, als COACH dus. Het zijn tenslotte zij die veel vallen en opstaan (zoals ik dus), die andere struikelaars goed verstaan 😉 Het doel is om samen op zoek te gaan naar antwoorden, dat gouden randje, het klein gelukske en het licht aan te doen in die kamers waar je nog niet durfde kijken. Geloof me, het is de moeite. Dat ontdekte ik tijdens mijn opleiding “Coaching Essentials” bij YourCoach.

We are all a work in progress and a masterpiece at the same time. ❤

COACHING ?

Als je een beter inzicht wil verwerven in wie je bent,
als je die volgende stap graag wil zetten en je dat laatste zetje nodig hebt,
als je op zoek bent naar antwoorden,
als je dat klein geluk wil ervaren, dat gouden randje wil zien, die vlinders wil voelen 🦋 …

Ik ontwikkelde een Coaching traject, voor al wie zin heeft om op een creatieve manier zijn of haar verhaal te (her)schrijven. Want “Not all those who wander are lost“, soms hebben we gewoon een duwtje in de goeie richting nodig of iemand die even meewandelt.

Stuur me een bericht hier, of via mail (sdavid2483@gmail.com) dan kijken we samen hoe we jouw verhaal verder kunnen uitschrijven!

Voor meer info over het wat en hoe, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s