Histoires d’Elle(s), huh?!

Hier is hij dan, die eerste blogpost 🙂

“Histoires” of verhalen. Over vrouwen (en ook mannen). Door een vrouw. Vrouwenpraatjes op papier. En heel veel foto’s, want soms zeggen beelden meer dan woorden.

Ik hou van verhalen én mensen: verhalen schrijven is een passie. En mensen graag zien ook. I’m a sucker for romance, soms toch.

Mijn verhaal is een verhaal over verschillende vrouwen, ik in het meervoud, “Elles” : de single dertiger, de beginnende fotografe, de avonturier/reiziger dichtbij en ver weg, de “ik-hou-van-live-music-in-de-massa”-festivalganger, de verliefd-op-quotes-freak (of misschien moet ik hier eerder controle-freak noteren), de emo-chick, de voorbijganger in je leven, en nog zoveel meer. Maar ook verhalen over wat er rondom mij gebeurt, met de mensen rondom mij. En vooral een uitlaatklep voor emoties en ervaringen, en vandaag vooral een daad bij het woord voegen-strategie (want ik moet eindelijk eens het lef hebben om mijn schrijfsels te delen).

Bij deze, een quote vol power en waarheid : “L’écriture, c’est le coeur qui éclate en silence”

En dat hart, dat maakt nogal sprongen, barst uit, met soms littekens tot gevolg, maar verwarmt zich aan al die lieve mensen rondom haar. En daar wil ik je graag over vertellen.

Benieuwd wat je van mijn verhaal vindt. Laat gerust een reactie na, maar wees lief, oké?

#onlylove

 

2 gedachten over “Histoires d’Elle(s), huh?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s