Trajecten

Traject MIND : Verander je mindset, ervaar meer succes.

-6 sessies 

-Duur: 3-4 maand

-Prijs : 1100 euro 

Traject SOUL : Verdiep je connectie, ervaar meer flow. 

-9 sessies 

-Duur : 4-6 maand

-Prijs : 1760 euro

Wat krijg je per traject, hoe verloopt dit? 

MIND & SOUL 

1/ We starten sowieso eerst met een gratis kennismakingsgesprek. Daar bepalen we of we samen op pad gaan. 

2/ Indien je een volle JA voelt bij het traject, dan plannen we de eerste kick-off sessie om te bepalen waar we mee aan de slag gaan (focus en doel vastleggen).

3/ We behandelen per sessie jouw hulpvraag en stippelen samen jouw parcours uit.

4/ Tussentijds nemen we een stand van zaken via een reflectieformulier. Wat gaat goed, wat gaat minder goed?

5/ Bij elk traject eindigen we met een reflectie- en closing moment, zodat je met een duidelijk actieplan en nieuwe inzichten zelf verder aan de slag kan, met volle energie.

Enkel voor SOUL-searchers : 

6/ Bij het SOUL traject, gaan we verdieping brengen in de reeds opgedane inzichten én is er een wandeling en/of creatieve sessie voor nog meer flow

7/ Er is een extra tussentijdse reflectie gepland zodat we nog meer kunnen finetunen waar jouw noden liggen rond jouw levensmissie, om nog meer soul te ervaren. 

8/ Binnen de maand na het traject, plannen we een nazorg gesprek om te horen waar je nog mee struggelt of welke veranderingen reeds zorgden voor meer succes & flow in je leven !

Interesse om meer te weten? Dan plan ik graag met jou een kennismakingsgesprek. Klik hier en dan prikken we een datum samen!

Heb je eerder een specifieke loopbaan-vraag, dan kan je ook bij mij terecht voor loopbaancoaching*: zie pagina Loopbaancoaching voor meer info.