Ode aan ons

You & Me. Wij gaan niet altijd al fluitend door het leven, wij twee. 🤭

Samen fluiten we iets luider wel, zeker als de zon schijnt. Maar soms zijn we overweldigd door al wat het leven ons pad op stuurt. En dat is wel een uitdaging soms. Hooggevoelig als we zijn. 

Elkaar leren kennen in het midden van een pandemie, waar vrijheid beperkt is tot wandelen & koken (geen ‘spannende’ dates of tripjes, enkel ongefilterd samen-zijn). Gooi daar nog wat werk zoeken en co-ouderschap bij. Het geeft vuurwerk, dat knettert langs alle kanten. En ookal is de passie daar zonder twijfel, wij zijn ook denkers. Die vaak vastlopen in ons hoofd. Terwijl onze hartjes subtiel wel alle signalen oppikken van vertrouwen, respect en liefde. En schreeuwen: ‘stop met piekeren, het komt goed, ik hou van jou’. Dat horen we soms niet in dat drukke hoofd van ons. 

Maar tijdens al dat ‘wandelen’, zijn we blijven praten, soms met veel woorden, soms stilletjes met tranen, over alles wat in ons leeft. En dat is intens, maar ook heel schoon, echt puur. ❤️

Het moest zo zijn. Ik kwam je tegen toen ik mezelf zocht en de coaching-reddingboei ving. Zoals jij. Groeien, in volle meters. En vallen, keihard. Naar jezelf durven kijken. En ik zag jou. Wat een avontuurlijke start. 🔥

Jij bent mijn grootste spiegel en mijn allerbeste vriend. Jij ziet me echt. Ongefilterd. Ook hoe angstig ik soms ben. Nu zijn we samen op pad, omdat we willen groeien, ook naar elkaar toe, en iets in de wereld willen zetten, dat ook. En soms wil ik ontsnappen maar onze liefde haalt me telkens weer in, met volle kracht. En in jouw ogen zie ik waar ik wil zijn. En dan fluit ik vrolijk ons liedje in mijn hoofd, tot jij een andere plaat oplegt 😉 🥳

Ode aan ons.

  • insert song : ‘I want to dance again’

Ooit, met jou, tegelplakken in een volle massa, zwetend van de loeiharde tunes, lachend vol vertrouwen dat je mij nooit loslaat. Als het weer ‘mag’… 🙏🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s